divendres, 22 de juliol de 2016

Lectura conjunta

Ei lectors!

Avui us porto, per fi, l'entrada informativa de la Lectura conjunta! La majoria ja sabeu de que va ja que vaig menjar una entrada amb una enquesta per decidir el gènere i ho vaig explicar resumidament. Ara bé, aquesta entrada és us ho explicarem tot molt detalladament: el llibre que llegirem, les dates, activitats que farem, etc.


En què consisteix la lectura conjunta?

Et ve de gust llegir una novel·la mentre la comentes amb gent que també l'està llegint? Debatre sobre el que creus que passarà al capítol següent? Conèixer d'aquesta manera a nous amics lectors amb qui podràs compartir més lectures i experiències? Apunta't a la lectura conjunta que hem organitzat els blogs Joana's books i Perduda entre pàgines i prepara't per passar uns dies de màxima lectura!

Llibre


El gènere escollit va ser el romàntic, per tant hem pensat que La cançó de la nostra vida d'Eloi Fortuny era el llibre perfecte.
na història d'amor on la música és un element molt important, no creieu que pinta genial? Aquí us deixo la sinopsi:

La Sònia, la «cumba» de les avarques; el Marçal, l’independentista ligón; l’Uri, el modernet que estudia cine; i la Bet, la pija de Pedralbes, són quatre nois molt (però molt) diferents. Probablement, mai no s’haguessin conegut si no fos pel Fidel Martí, el profe de guitarra que comparteixen i que, per l’atzar, els porta a crear un grup de música per reviure els millors moments de la Nova Cançó catalana, mentre s’emboliquen en relacions d’amor creuades i gairebé impossibles. Aviat descobriran que res no és el que sembla, i que mai no és prou tard (ni prou d’hora) per enamorar-se bojament.

És un llibre que tant a la Joana com a mi ens crida molt l'atenció i creiem que ens pot agradar molt a tots.

Aqui us deixo el link a amazon on el podeu comprar.


Quant durarà? 

Durara des del 21 d'agost fins el 27. Cada dia llegirem 8 capítols del llibre i els comentarem al vespre

Activitats

Grup de hangouts

L'element principal serà un grup de Hangouts, on hi serem tots els participants de la lectura conjunta i cada dia de 19h a 20h comentarem els 8 capítols que s'hagin llegit aquell dia.

Cites

Durant la resta del dia, podeu anar comentant cites o frases que us agradin del llibre si en trobeu.

Booktag-debat

Entre tots, farem una mena de booktag-debat del llibre en el que pot participar qui vulgui. Constara d'unes quantes preguntes de resposta curta. Ajuntarem totes les respostes i tothom que tingui blog ho podrà penjar.

Ressenya

Tots els que tinguin blog podran ressenyar el llibre.

Capítol extra/ nou final

Al acabar el llibre, cada participant que ho vulgui podrà triar entre escriure un capítol extra del llibre o un altre final diferent.

Instagram

Tothom qui vulgui podrà penjar una foto del llibre al instagram amb el hashtag #lcperdudabooks.

Premis


L'últim dia es donaran una espècie de premis. 

Hi haurà:

El més actiu al grup

El que troba més cites

El més entusiasta

La millor ressenya

El millor nou final

El millor capítol extra

La millor fotografia


Que us sembla? Teniu ganes? Espero que us hi apunteu i que disfruteu de l'activitat tant com hem disfrutat la Joana i jo preparant-la!


Per participar, ompliu aquest formulari:Espero que us apunteu! Jo ja espero que arribi!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada