diumenge, 4 de setembre de 2016

Col·laboració 5: Zona Prohibida

Ei lectors!

Començo amb disculpar-me per no haver escrit durant tant de temps, he estat de vacances. Intentaré que això no torni a passar.

Aquest diumenge toca col·laboració altre cop. En aquest cas col·laboro amb l'Irene/Pingu del blog El pingüino lector.

Aquesta col·laboració és una mica diferent a les altres que heu vist, de fet és bastant especial.

Consistira en que l'Irene i jo llegirem a la vegada Zona prohibida de David Cirici i l'anirem comentant a mida que llegim.
Però el millor és...que tu també pots llegir amb nosaltres! Sí, has sentit bé, UNA ALTRA LECTURA CONJUNTA!
L'ultima lectura conjunta que vaig organitzar va anar molt bé i va ser súper divertida, així que aquí en teniu una altra!

Com ja he dit el llibre que llegirem aquesta vegada és Zona Prohibida de David Cirici. Aquí us deixo la portada i la sinopsi:

Resultat d'imatges de zona prohibida david cirici

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
La Daia i la seva germana bessona, l’Inge, estan internes en una escola isolada al mig de les muntanyes amb un centenar de noies més sense tenir contacte amb cap adult.  L’escola, totalment automatitzada i amb professors que no són reals sinó hologrames, oculta a les noies durant anys per procurar que siguin la primera generació d’humans que sobreviuen als efectes d’una gran pandèmia.Inesperadament, una catàstrofe natural inutilitza l’escola i obliga a les noies a marxar i buscar refugi seguint un missatge d’emergència comunicat per les màquines. És el moment d’enfrontar-se al món real, al món després de la pandèmia, on la violència és una forma de vida  i res és el que sembla.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Podeu comprar-lo clicant aquí.


La lectura serà del dia 12 al dia 17 de setembre.

Cada dia comentarem els capítols llegits per un grup de hangouts que farem amb tots els que participeu.SI VOLEU PARTICIPAR, OMPLIU AQUEST FORMULARI
Esperem que us agradi la idea i que us animeu a llegir amb nosaltres! Fins la propera!

1 comentari: